Julklappstips – till dig själv eller någon du tycker om

Reflektion i mellandagstid – en verktygslåda för inspiration till goda samtal eller egenreflektion (pris 200:-)

Verktygslåda för samtalscirklar – för att starta eller utveckla en cirkel (pris 500:- för privatpersoner)Den inre kompassen

Webbkursen Den inre kompassen för den som vill jobba mer med att utforska sin inre kompass (halva priset så länge coronan pågår, 950:-, ord.pris 1900:-)

Minikursen Introduktion till den inre kompassen för den som vill få lite inspiration och testa några verktyg från Den inre kompassen (pris 300:-)

Mentorskap för den som behöver mer individuellt stöd i sitt kompassnavigerande, finns i tre varianter (från 600:- till 5000:-)

Julklappstips, Lovis AnsjovisSignerade ex med julrabatt av mina romaner Lex Katarina och Kantstötta porslinsugglors paradorkester (100:-, ord. pris 120:-) eller bilderböckerna om Lovis AnsjovisLovis Ansjovis och rockpappan (110:-, ord. pris 129:-), Lovis Ansjovis och glömskan (110:-, ord. pris 129:-) och Lovis Ansjovis och jorden (110:-, ord. pris 129:-) + frakt om du inte bor i Växjötrakten. OBS! Tre valfria Lovis-ansjovisböcker för 300:-. Beställ senast 15/12 om boken/böckerna ska skickas.

En meditationskudde, virkad av återbrukade tyger och fylld med obrukbara textilier. Jag har fyra färdiga kuddar, eller så kan du ge bort ett presentkort så kommer mottagaren och jag fram till en färgkombination tillsammans. Kuddarna kostar 450:- och den här julklappen passar bäst för den som bor i Växjö med omnejd, eftersom kudden blir ganska tung och därmed dyr att frakta.

Har du frågor, funderingar eller vill beställa böcker? Varmt välkommen att höra av dig till maria@inrekompass.nu!