Julklappstips – till dig själv eller någon du tycker om

Reflektion i mellandagstid – en verktygslåda för inspiration till goda samtal eller egenreflektion (pris 200:-)

Verktygslåda för samtalscirklar – för att starta eller utveckla en cirkel (pris 500:- för privatpersoner)Den inre kompassen

Webbkursen Den inre kompassen för den som vill jobba mer med att utforska sin inre kompass (halva priset så länge coronan pågår, 950:-, ord.pris 1900:-)

Minikursen Introduktion till den inre kompassen för den som vill få lite inspiration och testa några verktyg från Den inre kompassen (pris 300:-)

Mentorskap för den som behöver mer individuellt stöd i sitt kompassnavigerande, finns i tre varianter (från 600:- till 5000:-)

Julklappstips, Lovis AnsjovisSignerade ex med julrabatt av mina romaner Lex Katarina och Kantstötta porslinsugglors paradorkester (100:-, ord.pris 120:-) eller bilderböckerna om Lovis AnsjovisLovis Ansjovis och rockpappan (110:-, ord. pris 129:-), Lovis Ansjovis och glömskan (110:-, ord.pris 129:-) och Lovis Ansjovis och jorden (110:-, ord.pris 129:-) + frakt om du inte bor i Växjötrakten. OBS! Tre valfria Lovis-ansjoviböcker för 300:-. Beställ senast 15/12 om boken/böckerna ska skickas.

Presentkort på en meditationskudde, virkad av återbrukade tyger och fylld med obrukbara textilier i en färgkombination som jag kommer överens med mottagaren om. Kudden kostar 450:- och den här julklappen passar bäst för den som bor i Växjö med omnejd, eftersom kudden blir ganska tung och därmed dyr att frakta.

Har du frågor, funderingar eller vill beställa böcker? Varmt välkommen att höra av dig till maria@inrekompass.nu!