Media

Media

Jag har många intressanta livserfarenheter och tankar som jag gärna delar med mig av (scrolla ner för att se tidigare reportage). Vill du intervjua mig för ett tidningsreportage, ett radio- eller TV-program eller en podd? Välkommen att kontakta mig här! Pressbilder som går bra att använda vid marknadsföring finns här.

Här är några exempel på ämnen som jag gärna pratar om:

Om att lämna en prestigefylld och trygg anställning som forskare och universitetslärare för att följa mitt hjärta och bygga en ny karriär som författare, föreläsare och cirkelledare.

Om ”sandwhichgenerationen”. Vad händer när ens mamma får en demenssjukdom samtidigt som man redan kämpar för att räcka till som småbarnsmamma mitt i karriären?

Om att vara anhörig i ett hav av jobbiga känslor – som skapar ensamhet men också förenar oavsett anhörigform – och hur vi kan bli mer hållbara som anhöriga.

Om att arbeta i en gränslös jobbtillvaro, bli utmattad och hitta strategier för att komma tillbaka till ett fungerande och hållbart yrkesliv där jag skapar min egen manual.

Om det goda samtalets läkande kraft, som jag har skrivit om i mina romaner, ”Lex Katarina” och ”Kantstötta porslinsugglors paradorkester”, och arbetar med i cirkelform.

Om kärleken till skrivandet och min skrivresa, från barndomens författardrömmar, via facklitteraturen till idag, då jag skriver bland annat barnböcker och skönlitteratur.

Om hur jag startade en podcast för att sprida berättelser om människor som vågar lyssna inåt och följa sitt hjärta och sin inre kompass, förverkliga drömmar och bidra med sin lilla pusselbit för att göra skillnad.

Om mitt arbete med  Facebook-grupper som samlar människor med ett gemensamt engagemang, t.ex. ensamföretagande, integrationsaktiviteter och lyckoforskning.

Om det goda samtalets läkande kraft, som jag skrivit om i mina romaner, och sedan många år arbetat med i cirklar om bl.a. stresshantering, personlig utveckling och att gå i pension.


Här är ett axplock från de senaste årens medverkan i media (varav mycket finns att läsa digitalt:

Växjöbladet Kronobergaren 2021
Smålandsposten 2018
Smålandsposten 2018
Go’Kväll 2017
Hemmets Journal 2017
Tara 2016
Expressen 2015
Driva eget 2015