Podd

Drömmen om Målajord

Senaste avsnittet

Om podden

I podcasten Drömmen om Målajord, som jag startade 2015, möter jag människor som följer sitt hjärta och sin inre kompass, som brinner för olika saker, som har kommit fram till vad som är viktigt för dem. Min drivkraft är att göra positiv skillnad i världen genom att sprida inspirerande samtal som kan bidra till reflektion.

Genom åren har jag spelat in mer än hundra samtal med kloka och intressanta människor. Du kan hitta alla avsnitt direkt här på webben, på Spotify, iTunes, aCast eller i en podcastapp.

Förutom de vanliga samtalen med inbjudna gäster om deras livsresor, kompassnavigerande och passioner har jag också några stående inslag i podden: 


Nyårspodd med Sara där jag och min vän Sara Norrby Wallin varje januari sedan starten har mötts i en gemensam reflektion kring året som gått och det som komma ska.


Poddklanen reflekterar där jag bjuder in mina vänner Lisa Moraeus och Sara Norrby Wallin till samtal om olika ämnen, oftast med utgångspunkt i en lyssnarfråga.


Kompassen pekar mot … – där jag pratar med personer om något som förenar dem: ett ovanligt intresse, en livsstil eller ett livsval som skiljer sig från mängden.

Drömkorn
– små guldkorn från tidigare poddavsnitt

Marias tankar för dagen
– mina blogginlägg i ljudform