Verksamhet

Min verksamhet

Mitt arbete med att inspirera andra människor till utveckling, kreativitet och hållbarhet tar sig många olika uttryck. Jag skriver och översätter, böcker och andra texter. Jag håller föredrag och workshops (bland annat för bibliotek, kyrkor, studieförbund och kommuners anhörigstöd). Jag har skapat digitala kurser och verktygslådor om personlig utveckling, reflektion och goda samtal. Jag erbjuder individuellt mentorskap om att följa sin inre kompass och bli mer hållbar som människa. Jag har skapat guidade meditationer som man kan lyssna på gratis online eller köpa och ladda ner direkt till sin dator, och jag virkar meditationskuddar i återbruksmaterial. Jag leder också samtals- och studiecirklar hos studieförbundet Sensus. Klicka på bilderna för att läsa mer!

Jag föreläser och håller workshops om anhörigskap, personlig utveckling, inre hållbarhet, skrivande, goda samtal och att hitta ny mening efter ett långt yrkesliv.

Mina onlinekurser om att följa sin inre kompass och bli mer hållbar läser du helt i din egen takt. Jag har också skapat digitala verktygslådor, bl.a. en starthjälp för samtalscirklar. 

För dig som behöver lite mer individuellt stöd i utforskandet av din inre kompass erbjuder jag mentorskap, alltifrån enstaka träffar till mer omfattande program. 

Jag har skapat ett antal guidade meditationer, exempelvis Dags att sova, Meditation för tröst och hopp, Meditation för självmedkänsla och En resa till din framtid. 

Sedan många år tillbaka leder jag samtals- och studiecirklar för studieförbundet Sensus. Du kan också anlita mig för att få hjälp med att sätta i gång en cirkel.   

Här är några omdömen om mina meditationer:

“Tack vare denna meditation har mina sömnproblem nästan försvunnit! Tack snälla!” (om Dags att sova)

“Fint med barnet och den vuxna. Jag kunde inför mitt inre se hur jag såg på mig själv som barnet och där mitt vuxna jag tittade kärleksfullt på mig precis som jag kan se på mina barnbarn och talade tyst om för mig att jag älskar mig och jag duger m.m. Kändes fantastiskt skönt att somna med det.” (om Dags att sova)

“Livet har slått till och jag har precis börjat min andliga resa mot mitt nya liv. Så hjälpsamt och varmt. Alla dina meditationer skapar lugn och djup i mig.” (om Den inre kompassen)

“Hjälper mig hitta fönstret in i hjärtat… tack!” (om Den inre kompassen)

“En underbar meditation som fick mig att återknyta kontakten med min innersta längtan!” (om Du och din kärna)

“Mäktig känsloframkallare!” (om Du och din kärna)

“Att tryggt vaggas in i dagen av din lugna och behagliga röst. Tack så mycket.” (om En god morgon)

“Tusen tack! Precis så här vill jag vakna.” (om En god morgon)

“Underbara framtidsdrömmar skapas i den här övningen! Jag mår så bra nu efteråt och har kommit på vilken väg jag ska ta för att finna lyckan! Tack!” (om En resa till din framtid)

“En positiv och energigivande meditation. Väcker tankar, hopp och handlingslust.” (om En resa till din framtid)

“Tack för ett jättefint andningsankare Maria! Din röst gör mig trygg och musiken till inspelningen gjorde dessa 10 minuter till dagens mest rofyllda stund!” (om Följ ditt andetag)

“Grym! Fick verkligen en härlig känsla i kroppen.” (om Följ ditt andetag)

“En bra meditation som är lätt att tycka om och vila till!” (om Längtan – en musikmeditation)

“Den här meditationen är något alldeles extra. Just nu i stor saknad och sorg passar det vackert in i min process. Tack!” (om Meditation för självmedkänsla)

“En varm och mjuk meditation som varsamt hjälper mig att våga närma mig jobbiga och viktiga frågor i mitt liv. En vän att hålla i handen när jag steg för steg möter känslorna och ändå stannar kvar i kroppen. Den är så fin!” (om Meditation för självmedkänsla)

“Jag har nyligen börjat jobba med svårt sjuka patienter och det kan vara överväldigande. Den här meditationen var precis vad jag behövde nu för att katalysera mina känslor.” (om Meditation för självmedkänsla)

“Precis vad jag behövde, tack!” (om Meditation för tröst och hopp)

“Ljuvlig, behaglig och ger viktiga insikter.” (om Rensa ut och släpp taget)

Och så den här, som jag blev extra glad för:

“Jag tyckte om de engelska grammatikböckerna sedan tidigare men meditationerna smäller ännu högre. Tack!”

Brevet från Målajord

Varje månad skickar jag några reflektioner och en inbjudan till egenreflektion i mitt inspirationsbrev, Brevet från Målajord.

Prenumerera nedan så får du även min minikurs Introduktion till den inre kompassen helt gratis!

Klicka här för att läsa tidigare brev.