Verksamhet

Min verksamhet

Mitt arbete med att inspirera andra människor till utveckling, kreativitet och hållbarhet tar sig många olika uttryck. Jag skriver och översätter, böcker och andra texter. Jag håller föredrag och workshops (bland annat för bibliotek, kyrkor, studieförbund och kommuners anhörigstöd). Jag har skapat digitala kurser och verktygslådor om personlig utveckling, reflektion och goda samtal. Jag erbjuder individuellt mentorskap om att följa sin inre kompass och bli mer hållbar som människa. Jag har skapat guidade meditationer som man kan lyssna på gratis online eller köpa och ladda ner direkt till sin dator, och jag virkar meditationskuddar i återbruksmaterial. Jag leder också samtals- och studiecirklar hos studieförbundet Sensus. Klicka på bilderna för att läsa mer!

Jag föreläser och håller workshops om anhörigskap, personlig utveckling, inre hållbarhet, skrivande, goda samtal och att hitta ny mening efter ett långt yrkesliv.

Mina onlinekurser om att följa sin inre kompass och bli mer hållbar läser du helt i din egen takt. Jag har också skapat digitala verktygslådor, bl.a. en starthjälp för samtalscirklar. 

För dig som behöver lite mer individuellt stöd i utforskandet av din inre kompass erbjuder jag mentorskap, alltifrån enstaka träffar till mer omfattande program. 

Jag har skapat ett antal guidade meditationer, exempelvis Dags att sova, Meditation för tröst och hopp, Meditation för självmedkänsla och En resa till din framtid. 

Sedan många år tillbaka leder jag samtals- och studiecirklar för studieförbundet Sensus. Du kan också anlita mig för att få hjälp med att sätta i gång en cirkel.