Julklappstips – till dig själv eller någon du tycker om

NYHET! Lyssna till ditt hjärta – en härlig fredagseftermiddag på Norraby gård utanför Växjö, då du får sätta tonen för året och möta dig själv och nyfiket utforska din inre kompass genom reflektion, meditation och yoga – tillsammans med mig och Sofia Rappe, lärare och terapeut i MediYoga?

Reflektion i mellandagstid – en verktygslåda för inspiration till goda samtal eller egenreflektion (pris 200:-)

Verktygslåda för samtalscirklar – för att starta eller utveckla en cirkel (pris 500:- för privatpersoner)Den inre kompassen

Webbkursen Den inre kompassen för den som vill jobba mer med att utforska sin inre kompass (halva priset tills den uppdaterade versionen kommer 2022, 950:-, ord.pris 1900:-)

Minikursen Introduktion till den inre kompassen för den som vill få lite inspiration och testa några verktyg från Den inre kompassen (pris 300:-)

Mentorskap för den som behöver mer individuellt stöd i sitt kompassnavigerande, finns i tre varianter (från 600:- till 5000:-)

Vill du ge bort något av det ovanstående fixar jag ett fint presentkort.

Julklappstips, Lovis AnsjovisSignerade ex med julrabatt av mina romaner Lex Katarina och Kantstötta porslinsugglors paradorkester (100:-, ord. pris 120:-) eller bilderböckerna om Lovis AnsjovisLovis Ansjovis och rockpappan (110:-, ord. pris 129:-), Lovis Ansjovis och glömskan (110:-, ord. pris 129:-) och Lovis Ansjovis och jorden (110:-, ord. pris 129:-) + frakt om du inte bor i Växjötrakten. OBS! Tre valfria Lovis-ansjovisböcker för 300:-. Beställ senast 15/12 om boken/böckerna ska skickas.

En meditationskudde, virkad av återbrukade tyger och fylld med obrukbara textilier. Jag har fyra färdiga kuddar, eller så kan du ge bort ett presentkort så kommer mottagaren och jag fram till en färgkombination tillsammans. Kuddarna kostar 450:- och den här julklappen passar bäst för den som bor i Växjö med omnejd, eftersom kudden blir ganska tung och därmed dyr att frakta.

Har du frågor, funderingar eller vill beställa böcker? Varmt välkommen att höra av dig till maria@inrekompass.nu!

Här är några omdömen om mina meditationer:

“Tack vare denna meditation har mina sömnproblem nästan försvunnit! Tack snälla!” (om Dags att sova)

“Fint med barnet och den vuxna. Jag kunde inför mitt inre se hur jag såg på mig själv som barnet och där mitt vuxna jag tittade kärleksfullt på mig precis som jag kan se på mina barnbarn och talade tyst om för mig att jag älskar mig och jag duger m.m. Kändes fantastiskt skönt att somna med det.” (om Dags att sova)

“Livet har slått till och jag har precis börjat min andliga resa mot mitt nya liv. Så hjälpsamt och varmt. Alla dina meditationer skapar lugn och djup i mig.” (om Den inre kompassen)

“Hjälper mig hitta fönstret in i hjärtat… tack!” (om Den inre kompassen)

“En underbar meditation som fick mig att återknyta kontakten med min innersta längtan!” (om Du och din kärna)

“Mäktig känsloframkallare!” (om Du och din kärna)

“Att tryggt vaggas in i dagen av din lugna och behagliga röst. Tack så mycket.” (om En god morgon)

“Tusen tack! Precis så här vill jag vakna.” (om En god morgon)

“Underbara framtidsdrömmar skapas i den här övningen! Jag mår så bra nu efteråt och har kommit på vilken väg jag ska ta för att finna lyckan! Tack!” (om En resa till din framtid)

“En positiv och energigivande meditation. Väcker tankar, hopp och handlingslust.” (om En resa till din framtid)

“Tack för ett jättefint andningsankare Maria! Din röst gör mig trygg och musiken till inspelningen gjorde dessa 10 minuter till dagens mest rofyllda stund!” (om Följ ditt andetag)

“Grym! Fick verkligen en härlig känsla i kroppen.” (om Följ ditt andetag)

“En bra meditation som är lätt att tycka om och vila till!” (om Längtan – en musikmeditation)

“Den här meditationen är något alldeles extra. Just nu i stor saknad och sorg passar det vackert in i min process. Tack!” (om Meditation för självmedkänsla)

“En varm och mjuk meditation som varsamt hjälper mig att våga närma mig jobbiga och viktiga frågor i mitt liv. En vän att hålla i handen när jag steg för steg möter känslorna och ändå stannar kvar i kroppen. Den är så fin!” (om Meditation för självmedkänsla)

“Jag har nyligen börjat jobba med svårt sjuka patienter och det kan vara överväldigande. Den här meditationen var precis vad jag behövde nu för att katalysera mina känslor.” (om Meditation för självmedkänsla)

“Precis vad jag behövde, tack!” (om Meditation för tröst och hopp)

“Ljuvlig, behaglig och ger viktiga insikter.” (om Rensa ut och släpp taget)

Och så den här, som jag blev extra glad för:

“Jag tyckte om de engelska grammatikböckerna sedan tidigare men meditationerna smäller ännu högre. Tack!”

Brevet från Målajord

Varje månad skickar jag några reflektioner och en inbjudan till egenreflektion i mitt inspirationsbrev, Brevet från Målajord.

Prenumerera nedan så får du även min minikurs Introduktion till den inre kompassen helt gratis!

Klicka här för att läsa tidigare brev.