Kurser

Kurser

Jag har jobbat som lärare och kursledare under i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv, men med lite olika fokus. Idag handlar mina kurser framför allt om personlig utveckling, inre hållbarhet reflektion och goda samtal, finns online och görs i deltagarens egen takt. På så vis kan man delta oavsett var i världen man befinner sig och hur ens livssituation ser ut. Här nedan kan du läsa mer om de kurser och verktygslådor jag erbjuder.

Läs om mina olika kurser nedan och hör gärna av dig via kontaktformuläret till höger om du har några frågor eller funderingar.

Den inre kompassen


Den här kursen ger dig träning i att hitta och följa din inre kompass, att helt enkelt hitta mer riktning i livet, dels för att det ska kännas mer meningsfullt, roligt och givande för dig själv, dels för att du ska kunna vara en så positiv kraft i världen som möjligt.

Introduktion till Den inre kompassen


Vill du ha ett smakprov på Den inre kompassen – få en liten sammanfattning av tankarna i kursen, testa några reflektionsfrågor, en övning och en guidad meditation? Om du prenumererar på mitt inspirationsbrev, Brevet från Målajord får du minikursen gratis!

Verktygslåda för samtalscirklar


Här ges du som vill starta en samtalscirkel (eller utveckla en befintlig sådan) verktyg och stöd av olika slag, baserat på min långa erfarenhet som samtalscirkelledare. Du får exempelvis tips på en enkel samtalsmodell, förslag på samtalsteman, övningar och guidade meditationer. 

Reflektion i mellandagstid


I den här lilla verktygslådan får du ett antal frågor att använda som utgångspunkt för reflekterande samtal, fem övningar och två guidade meditationer, att använda med exempelvis familj eller vänner. Den skapades för att användas i juletid men funkar precis lika bra året runt.