Meditation

meditation

Sedan ett antal år tillbaka har meditation kommit att bli ett viktigt inslag i mitt liv, såväl privat som i min verksamhet och det är ett tema som återkommer i flera samtal i min podcast, Drömmen om Målajord. Jag har insett hur bra jag själv mår av att då och då stanna upp en stund och inte prestera något, inte minst som jag ofta har mycket omkring mig med stor familj och många sociala sammanhang. Jag har också mött många i mitt arbete, exempelvis i mentorskap, som har lärt sig att använda som meditation som ett verktyg mitt i vardagen.

För mig finns inga rätt och fel när jag mediterar. Själv varvar jag tyst meditation (där jag bara följer mitt andetag), meditation till musik och guidade meditationer.

Mina guidade meditationer

Jag använder guidade meditationer i min kurs Den inre kompassenoch eftersom många kursdeltagare har uppskattat detta inslag lägger jag numera även upp gratismeditationer på Insight Timer (som finns både som app och webbplats), för att inspirera fler till att hitta små mellanrum i tillvaron. 


Jag tyckte om de engelska
grammatikböckerna sedan tidigare men
meditationerna smäller ännu högre.
Tack!”

Fler fina omdömen

Följande meditationer finns tillgängliga på Insight Timer:

Mina virkade meditationskuddar i återbruksmaterial

För några år sedan virkade jag en meditationskudde av trasmattetrasor till mig själv och lade ut en bild på Facebook. Aldrig hade jag väl kunnat ana vilket otroligt intresse mina kuddar skulle väcka. Sedan dess har jag virkat och sålt mer än hundra kuddar, dels till privatpersoner, dels till yogastudios och retreatverksamheter.

Varje kudde blir unik. Den är helt och hållet gjord av återvunnet material (virkad av mattrasor och fylld med lakan, handdukar och kläder som är i för dåligt skick för att skänkas), ca 35-45 cm bred och 10-15 hög . En kudde kostar 450:- och säljs på yogastudion Nalina Body Mind Soul i Växjö och i gårdsbutiken Gården byn i Unnaryd.

Det går också fint att beställa en kudde utifrån dina egna färgönskemål (i den mån jag har tyger i den färgen) direkt från mig Eftersom kudden blir ganska tung blir det ganska dyrt att skicka en kudde, men ibland ordnar jag transport med någon kompis – eller tar med en kudde om jag själv är på resande fot.

Här nedan ser du några exempel:

Välkommen att höra av dig via kontaktformuläret uppe till höger om du är intresserad av att beställa en kudde direkt från mig!