Mentorskap

Mentorskap

Mitt mentorskap finns i tre olika varianter:

Tio träffar (à ca 1 timme) med koppling till respektive modul i webbkursen Den inre kompassen, som bland annat handlar om att reflektera över vem du är innerst inne, vad du eventuellt skulle vilja förändra, vilka hinder som finns och vilka vandringsstavar som kan hjälpa dig längs resan

Fem träffar (à ca 1 timme) fristående från kursen men med vissa inslag därifrån

En enstaka träff (à 1-1,5 timme) där du kan bolla vad du vill med mig under en timme (om du sedan väljer att gå vidare räknas detta som den första träffen i ett av de längre programmen)

Något av det roligaste jag vet är att hjälpa människor att utvecklas, att få bidra med en liten pusselbit när en klient lägger ett nytt pussel i sitt liv. För dig som behöver lite mer stöd för att hitta din inre kompass erbjuder jag mentorssamtal, där jag använder verktyg från mina utbildningar i ACT (Acceptance and Commitment Training), MI (Motiverande Samtal), meditation och mindfulness. Ibland drar jag även nytta av mina egna erfarenheter, vilket gör ett mentorskap lite annorlunda än exempelvis coaching. 

Jag har själv haft stor glädje av samtal med personer som har erfarenheter inom områden jag är intresserad av, och har också jobbat ideellt som mentor hos Almi och  Drömmarnas kontor i Växjö.

För den längre varianten är kostnaden 5000:- (då ingår även allt kursmaterial från Den inre kompassen), medan kostnaden för den kortare varianten är 2500:-. Du kan välja att betala hela avgiften efter första mentorstillfället, eller dela upp betalningen på två tillfällen (hälften direkt, hälften när programmet är avslutat). Ett enstaka tillfälle kostar 600:-

Alla priser är inklusive moms för privatpersoner. För organisationer som anlitar mig som mentor för en anställd gäller samma priser men exklusive moms, och jag skräddarsyr också upplägg vid behov, om inte det befintliga passar förutsättningarna.

Bor du i Växjötrakten ses jag gärna IRL, men om du finns på annat håll – eller föredrar ett digitalt format – träffas vi via Skype eller Zoom, vilket brukar funka utmärkt.

Här kan du läsa vad några tidigare klienter har sagt om mitt mentorskap.

Låter någon av varianterna intressant för dig? Varmt välkommen att kontakta mig via formuläret till höger!

Här är några omdömen om mina meditationer:

“Tack vare denna meditation har mina sömnproblem nästan försvunnit! Tack snälla!” (om Dags att sova)

“Fint med barnet och den vuxna. Jag kunde inför mitt inre se hur jag såg på mig själv som barnet och där mitt vuxna jag tittade kärleksfullt på mig precis som jag kan se på mina barnbarn och talade tyst om för mig att jag älskar mig och jag duger m.m. Kändes fantastiskt skönt att somna med det.” (om Dags att sova)

“Livet har slått till och jag har precis börjat min andliga resa mot mitt nya liv. Så hjälpsamt och varmt. Alla dina meditationer skapar lugn och djup i mig.” (om Den inre kompassen)

“Hjälper mig hitta fönstret in i hjärtat… tack!” (om Den inre kompassen)

“En underbar meditation som fick mig att återknyta kontakten med min innersta längtan!” (om Du och din kärna)

“Mäktig känsloframkallare!” (om Du och din kärna)

“Att tryggt vaggas in i dagen av din lugna och behagliga röst. Tack så mycket.” (om En god morgon)

“Tusen tack! Precis så här vill jag vakna.” (om En god morgon)

“Underbara framtidsdrömmar skapas i den här övningen! Jag mår så bra nu efteråt och har kommit på vilken väg jag ska ta för att finna lyckan! Tack!” (om En resa till din framtid)

“En positiv och energigivande meditation. Väcker tankar, hopp och handlingslust.” (om En resa till din framtid)

“Tack för ett jättefint andningsankare Maria! Din röst gör mig trygg och musiken till inspelningen gjorde dessa 10 minuter till dagens mest rofyllda stund!” (om Följ ditt andetag)

“Grym! Fick verkligen en härlig känsla i kroppen.” (om Följ ditt andetag)

“En bra meditation som är lätt att tycka om och vila till!” (om Längtan – en musikmeditation)

“Den här meditationen är något alldeles extra. Just nu i stor saknad och sorg passar det vackert in i min process. Tack!” (om Meditation för självmedkänsla)

“En varm och mjuk meditation som varsamt hjälper mig att våga närma mig jobbiga och viktiga frågor i mitt liv. En vän att hålla i handen när jag steg för steg möter känslorna och ändå stannar kvar i kroppen. Den är så fin!” (om Meditation för självmedkänsla)

“Jag har nyligen börjat jobba med svårt sjuka patienter och det kan vara överväldigande. Den här meditationen var precis vad jag behövde nu för att katalysera mina känslor.” (om Meditation för självmedkänsla)

“Precis vad jag behövde, tack!” (om Meditation för tröst och hopp)

“Ljuvlig, behaglig och ger viktiga insikter.” (om Rensa ut och släpp taget)

Och så den här, som jag blev extra glad för:

“Jag tyckte om de engelska grammatikböckerna sedan tidigare men meditationerna smäller ännu högre. Tack!”

Brevet från Målajord

Varje månad skickar jag några reflektioner och en inbjudan till egenreflektion i mitt inspirationsbrev, Brevet från Målajord.

Prenumerera nedan så får du även min minikurs Introduktion till den inre kompassen helt gratis!

Klicka här för att läsa tidigare brev.